A vidék nyugalma,
közel a városhoz


7 otthonos szoba, 14 kényelmes fekhellyel, fürdőszobával, TV-vel, saját fűtési rendszerrel és természetesen Wifi-vel. Szobáink kialakításakor elsődleges szempont volt vendégeink kényelme és kimagasló komfortérzete, design tekintetében a természetes anyagok – elsődlegesen a fa és a tégla – mellett tettük le a voksunkat. Mindez a Kárpát-medencei szőlőfajták által ihletve: szobáinkat különböző közkedvelt szőlőfajtákról neveztük el, majd ezt a gondolatot átemeltük a belsőépítészetbe is, így minden szobánk más-más fajta jellegzetességeit hordozza.

Szálló vendégeinket minden reggel friss, helyi alapanyagokból készült svédasztalos reggelivel várjuk és számos közeli kikapcsolódási lehetőséget is tudunk ajánlani.

Foglaljon szállást a Dreko Panzióban és élvezze baráti vendégszeretetünket!

Szállás

Két prémium és öt standard szobánk nagy szeretettel várja megpihenni vágyó vendégeit.

Panziónk, illetve mindegyik szobánk szabályozható hűtő-fűtő rendszerrel van ellátva, amely a falban és padlóban fut. Tekintse meg szobáinkat és válasszon igényei szerint


* a Szobafoglálás új ablakban nyílik meg

 

Foglaljon szállást

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kérjük adja meg a kapcsolattartó teljes nevét
Kérjük adja meg a kapcsolattartó email címét
Kérjük adja meg a kapcsolattartó telefonos elérhetőségét
Kérjük válassza ki milyen témában kíván árajánlatot kérni.

* A szállásfoglalás csak abban az esetben érvényes, ha arról visszaigazolást kapott a szálláshelytől a megadott elérhetőségek egyikén.

 

Foglalásnál a szoba teljes ára előre fizetendő. A foglalás az érkezés előtt 14 napig mondható le ingyenesen. Fizetési lehetőségek: Készpénzzel / Bankkártyával történő fizetés a helyszínen, átutalással, valamint SZÉP kártyát (MKB, OTP, K&H) is elfogadunk.


SZÉP kártyás fizetés esetén a SZÉP-kártyával fizetendő teljes összeg 4,6 % -át kezelési költségként számoljuk fel.

Panzió
Panzió
Panzió
Panzió
Panzió