1. A szálláshely az érkezés napján 14:00 órától 18:00 óráig foglalható el, az elutazás napján 10:00 óráig áll a vendégek rendelkezésére. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján intézhetők.
 2. Reggeli ideje: 8 -10 óráig. Ettől eltérni külön egyeztetéssel lehetséges, melynek 1.000 Ft-os felár díját szükséges megfizetni.  Amennyiben valamilyen érzékenység/ tolerancia áll fenn, 10% felár felszámításával tudjuk biztosítani kérésüket, melyről szükséges az időbeni tájékoztatásunk.
 3. A szoba elfoglalásakor a vendég átveszi a belépőkártyát és a TV távirányítót, amit a szoba elhagyásakor köteles a szállásadónak visszaadni. Az átadott kulcsok (belépőkártya – 5000 Ft/ db) valamint a TV távirányító (5000 Ft/ db) esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát a szállásadónak megtéríteni.
 4. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot (belépőkártya) és a TV távirányítót a recepciós pultnál szíveskedjék leadni.
 5. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem áll módunkban visszatéríteni.
 6. A szoba elhagyásakor az ablakokat kérjük bezárni.
 7. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek.
 8. A Panzióba étel-ital behozatala csak a tulajdonossal történt egyeztetéssel, engedéllyel lehetséges. A szobákban, folyosón étel fogyasztása nem megengedett.
 9. Háziállatot tilos engedély nélkül a szállásra bevinni.
 10. Az apartmanban, szobában lévő berendezést csak a tulajdonos, szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.
 11. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó
  esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
 12. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.
 13. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 14. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget.
 15. Szobafoglalás esetén a szállásadó megmutatja azokat a helyiségeket, amelyeket a vendégek használhatnak, illetve tájékoztatást ad az általa biztosított szolgáltatásokról.
 16. A szobákhoz fürdőszoba, WC helyiségek tartoznak, melyet hosszabb tartózkodás esetén vendégeinkkel történő egyeztetés alkalmával ittlétük alatt is takarítjuk, friss törölközővel látjuk el.
 17. A nemdohányzók védelméről szóló 1999. évi XLII tv értelmében a zárt légterű helyiségekben TILOS a dohányzás, így dohányzó vendégeink részére a bejárattól 5 méteres távolságon kívül.
 18. A Rozália és Mamacita apartmant a vendégek tisztán kapják meg, ottlétük alatt maguknak kell a konyhát rendben tartaniuk,és azt eredeti állapotában kell visszaadni.
 19. A GDPR szabályozás szerint a vendégek személyes adatait a szállásadó harmadik félnek nem adja ki és a szabályoknak megfelelően tárolja.
 20. A Panzió és Apartman területén nem engedélyezett a lány- és legénybúcsúk tartása. 22:00 és 7:00 között tilos a nyugalmat hangoskodással megzavarni!
 21. A Dreko-Gastro Kft. által kiadott házirendben foglaltakat a vendégek automatikusan magukra nézve kötelező érvényűnek tekintik.
 22. A házirendben foglaltak visszavonásig érvényesek.